Nieuw Reduced price! BriksMax Led Light Kit Voor 10258 Bekijk groter

BriksMax Led Light Kit Voor 10258

€22.61

-5 %

€23.80

Nieuw product

CE Certificaat
Certificering CE
Leeftijd > 8 jaar
Oorsprong CN(Oorsprong)
Voeding Package Pack
Materiaal Kunststof
Grootte Van Het Blok Kleine bouwsteen(Compatibel met Lego -)
Waarschuwing Verstikkingsgevaar Opleveren Voor Kleine Onderdelen
Kracht Minder dan 5v
Houdt U Er Rekening Mee Led Licht ALLEEN, NIET Het Model
Plastic Type ABS
Geslacht Unisex
Model Aantal BX015
Type BLOKKEN
Kunststof Blok-Vorm Self-Vergrendeling Bakstenen
Certificaat Nummer WST18N110210-1RR
Pakket Nieuw In Originele Doos
Merknaam BRIKSMAX

Over Londen Bus BriksMax Lighting Kit

BriksMax biedt een eenvoudige manier voor het aanpassen van hun modellen met LED-verlichting.Dit licht kit is ontworpen voor de Creator-Serie van Londen Bus 10258 en voelt U zich geweldig als je eenmaal de installatie te voltooien .

Volg BriksMax stap-voor-stap instructie boek en Handleiding voor de Gebruiker en u vindt er een gemakkelijker manier om een grote upgrade van uw favoriete Londense Bus .Maak uw Londen Bus niet langer overschaduwen meer, het is nog licht op uw bakstenen elke nacht.

Al onze pakketten zijn plug en play - geen elektronica kennis nodig!Uitdaging en heb veel plezier!

Let Op: Dit Artikel Slechts Led-Verlichting Kit, Alle Bouwstenen Set Te Zien In De Afbeeldingen En Video ' S Zijn Alleen Voor De Verlichting Van De Show, Niet Het Bouwen Van Het Model.

Het pakket Omvat : (Batterijen NIET INCULDED)

12 x 30 cm Warm Wit Bit Lichten 4 x Warme Witte Lichten van de Strook van 1 x Zes Poorten uitbreidingskaart 1 x Twaalf Poorten uitbreidingskaart 2 x 5cm Aansluiten van de Kabels 2 x 15cm Aansluiten van Kabels 1 x 30cm Kabel 1 x 30cm USB Power Kabel 1 x AA Batterij 1 x Pincet 12 x Stukken Voor de Vergadering ( Willekeurige Kleur)Platen 1x6, 1 x Handleiding, 1 x handleiding, 1 x Na de Verkoop een Kaart

Over Verlichting Kit Is Voorzien Van

Tags: blok bouwen, figuur tanos lego, nuogao star wars, led lego 10258, lego xingbao, figuur lego type, lego roller, lego 10260 licht, jurrasic park jeep lego, briksmax led.

Schrijf uw recensie

BriksMax Led Light Kit Voor 10258

BriksMax Led Light Kit Voor 10258

Over Londen Bus BriksMax Lighting Kit BriksMax biedt een eenvoudige manier voor het aanpassen van hun modellen met LED-verlichting.Dit licht kit is ontworpen voor de Creator-Serie van Londen Bus 10258 en voelt U zich geweldig als je eenmaal de installatie te voltooien . Volg BriksMax stap-voor-stap instructie boek en Handleiding voor de Gebruiker en u vindt er een gemakkelijker manier om een grote upgrade

Gerelateerde producten