Nieuw Reduced price! Gratis verzending 10 stuks 3.0 mm Kobalt bevatten high speed steel Co-HSS M42 twist boren voor het boren in metaal Bekijk groter

Gratis verzending 10 stuks 3.0 mm Kobalt bevatten high speed steel Co-HSS M42 twist boren voor het boren in metaal

€9.51

Nieuw product

Materiaal Kobalt Staal Legeringen
Gebruik Metaal Boren
Materiaal detail m42
Model Aantal 3.0
Type Twist Drill Bit
Diameter 3.0
kleur dof gouden
Totale Lengte mm
Coating CO

Welkom In Mijn Winkel

mijn lieve vriend.Alle weergegeven producten in mijn winkel beschikbaar zijn, kunt u het kopen.Bedankt voor je bezoek hier.Een leuk winkelen!!!Laat het me weten als u andere modellen je wilt, ik kan vinden.dank u

10pcs 3.0 mm HSS-CO M42 cobalt boor, Rechte schacht spiraalboor,speciaal gebruikt in de verwerking van roestvast staal

Het pakket:

0,3 MM - 3.0 MM 10pieces/ pack

3.1 MM - 5.0 MM 5pieces/pack

5.1 MM - 7,5 MM 2pieces/pack

7.6 MM - 20.0 MM 1piece/pack

Materiaal: M42 (met inbegrip van Co8 %)

Lemmet: recht spiraal design

Na het boren van apex Hoek: 135 , de dubbele bodem-Hoek

Kenmerken: hoge temperatuur bestendig, bestand tegen slijtage en scheuren

Kenmerken: professionele verwerking van roestvrij staal, hoog gelegeerd staal, boren en snijden van materialen, enz.

Toepasbaarheid: als de bewerking van staal, ijzer, aluminium, enz., het effect is zeer belangrijk dan het gemiddelde bit, hogere efficiency, hogere levensduur, hoge kosten prestaties.

Tips!

Kopers moeten weten

Verzend-En Vrachtkosten:

Vracht: Gratis Verzending wereldwijd , verzenden via China Post Luchtpost.

Levertijd ongeveer 10-50 werkdagen.Sommige landen kan vertraging van 4-5 weken.

Wij versturen binnen de 3 werkdagen na ontvangst van betaling.

Volgende is de normale aankomsttijd tarief voor uw verwijzing:

Land

Werkdagen(niet inclusief vakantie -)

5-9

10-15

16-20

21-25

26-35

>35

Verenigde Staten

Nominaal(tijd aangekomen)

5.1%

50.1%

33.6%

7.5%

3.7%

Contact met ons

Europa

Nominaal(tijd aangekomen)

8.6%

61.2%

19.1%

7.0%

4.1%

Contact met ons

Australië

Nominaal(tijd aangekomen)

4.7%

52.6%

30.2%

9.6%

2.9%

Contact met ons

Canada

Nominaal(tijd aangekomen)

6.7%

50.6%

30.4%

8.5%

3.8%

Contact met ons

Rusland

Nominaal(tijd aangekomen)

1.5%

10.3%

29.7%

41.2%

18.8%

Contact met ons

Azië

Nominaal(tijd aangekomen)

10.5%

30.6%

43.8%

12.1%

4.0%

Contact met ons

Andere Land

Nominaal(tijd aangekomen)

3.5%

25.0%

47.9%

17.9%

5.7%

Contact met ons

We doen ons best om te zorgen voor een snelle service.Echter, zoals extreme weersomstandigheden, Schoon Aangepaste, Vakanties, enz reden, soms onvoorziene vertragingen kunnen optreden.Als het is meer dan 35 dagen sinds de datum van betaling en het heeft ontvangen, wordt deze onmiddellijk contact met ons op, wij werken snel om het item te selecteren en te helpen oplossen.

Let op:

Als u wilt dat de goederen dringend, kunnen we verzenden het door EMS en UPS,DHL etc.Maar plus een aantal vracht .Doe eerst contact met ons op als u wilt wijzigen, EMS,UPS,DHL etc koerier.

Verzending:

Wanneer u een bestelling plaatst, kiest u alstublieft een verzendmethode en betaling van de bestelling inclusief de verzendkosten.Verzenden wij de bestelde artikelen binnen 3 werkdagen nadat uw betaling is voltooid.Wij garanderen niet dat de levertijd wordt op elke internationale zending vanwege het verschil in douane wissen van de tijd in verschillende landen, die mogelijk invloed hebben op hoe snel uw product wordt geïnspecteerd.

Opmerking: de koper dient als uw land nodig heeft om belastingen te betalen, wij hebben geen verantwoordelijkheid voor het, dank u voor uw begrip.

Geeft als resultaat:

We doen ons best om onze klanten het beste dat we kunnen.Wij betalen u als u retourneren binnen 15 dagen na ontvangst van de artikelen om welke reden dan ook.Echter, de koper moet ervoor zorgen dat de items teruggestuurd worden in hun oorspronkelijke voorwaarden.Indien de zaken zijn beschadigd of kunnen verloren gaan wanneer zij worden teruggezonden, zal de koper aansprakelijk zijn voor dergelijke schade of het verlies, en wij geven de koper een volledige terugbetaling.De koper moet proberen om een schadeclaim in bij het logistieke bedrijf om te herstellen van de kosten van de schade of het verlies.De koper verantwoordelijk voor de verzendkosten voor het retourneren van de items.

Feedback:

Uw tevredenheid en positieve feedback is voor ons zeer belangrijk.Laat positieve feedback en 5 sterren als je tevreden zijn met onze producten en diensten. (GELIEVE NIET te laat ons 1, 2, 3 of 4-sterren Gedetailleerde verkopersbeoordelingen omdat ze gelijk zijn aan negatieve feedback.Alleen 5-Gedetailleerde verkopersbeoordelingen zijn welkom.) Als u problemen heeft met onze producten of diensten, aarzel dan niet om contact met ons op voordat u vertrekt negatieve feedback.We zullen ons best doen om problemen op te lossen en u voorzien van de beste klantenservice.

Tags: fujifilm gfx, boor m42 kobalt, adapter m42, canon, boren hss metaal, m42 kobalt 42mm, m42 kobalt kranen, pizza slet, boor m42, 42 canon, boor met hoge snelheid stalen.

Schrijf uw recensie

Gratis verzending 10 stuks 3.0 mm Kobalt bevatten high speed steel Co-HSS M42 twist boren voor het boren in metaal

Gratis verzending 10 stuks 3.0 mm Kobalt bevatten high speed steel Co-HSS M42 twist boren voor het boren in metaal

Welkom In Mijn Winkel mijn lieve vriend.Alle weergegeven producten in mijn winkel beschikbaar zijn, kunt u het kopen.Bedankt voor je bezoek hier.Een leuk winkelen!!!Laat het me weten als u andere modellen je wilt, ik kan vinden.dank u 10pcs 3.0 mm HSS-CO M42 cobalt boor, Rechte schacht spiraalboor,speciaal gebruikt in de verwerking van roestvast staal Het pakket: 0,3 MM - 3.0 MM 10pieces/

Gerelateerde producten