Nieuw Reduced price! Het branden van Planken voor beginners Bekijk groter

Het branden van Planken voor beginners "Eerste Stappen" (5 stuks) Tiende Koninkrijk 01734dk

€3.41

Nieuw product

Merknaam GEEN
Model Aantal 01734ДК

In deze set van planken voor het branden van foto ' s voor beginners, met een eenvoudig en duidelijk kind perceel worden ingezameld.Eenvoudige lijnen van de tekeningen, als het meest geschikt voor degenen die "eerste stap" in pyrography.

De set bestaat uit vijf planken, waarvan er vier zijn eenvoudig foto ' s, en de vijfde wij schoon achtergelaten om onze ideeën te realiseren.De planken, maar juist zeggen dat de multiplex, de afmetingen van de dicht formaat a5-21 bij 16 centimeter bij een dikte van 4mm.

Stel: grondslag voor een patroon met een patroon en 1 leeg.

De afmetingen van de platen: 21x16x0,5 cm.

Gewicht : 0,4 kg.

Tags: de eerste stap, baby sneaker, baby trolley walker, kinderen walker, baby schoen zacht, baby slipper, nieuwe geboren schoen, walker, walker voor kind, pasgeboren baby schoen.

Schrijf uw recensie

Het branden van Planken voor beginners

Het branden van Planken voor beginners "Eerste Stappen" (5 stuks) Tiende Koninkrijk 01734dk

In deze set van planken voor het branden van foto ' s voor beginners, met een eenvoudig en duidelijk kind perceel worden ingezameld.Eenvoudige lijnen van de tekeningen, als het meest geschikt voor degenen die eerste stap in pyrography. De set bestaat uit vijf planken, waarvan er vier zijn eenvoudig foto ' s, en de vijfde wij schoon achtergelaten om onze ideeën te realiseren.De planken, maar juist zeggen dat

Gerelateerde producten