Nieuw Reduced price! Voor BENELLI LEONCINO 500 Cluster Bescherming tegen Krassen Film motoecycle Screen Protector Instrument Bekijk groter

Voor BENELLI LEONCINO 500 Cluster Bescherming tegen Krassen Film motoecycle Screen Protector Instrument

€8.05

-21 %

€10.20

Nieuw product

Ferture Voor Benelli 500 leoncino
Item Gewicht 0.1kg
Motobike Maken benelli
Merknaam PCR
Item Type Covers & Decoratieve Lijsten
Pakket 2 Stuk
Model Naam Leoncino 500
Item Breedte 22.8cm
Gebruik Motorfiets Cluster Bescherming tegen Krassen Film Screen Protector TPU
Item Lengte 33.4cm
Item Hoogte 3.5cm
Oorsprong CN(Oorsprong)

Beschrijving: Conditie: het gloednieuwe 100% Kleur:Duidelijk Pakket Omvat: 2 instellen van de film-schermbeschermer Materiaal: Folie Scherm Functies Beschermt scherm tegen krassen, stof, vuil en UV-Gemakkelijk schoon te maken en veeg het stof en vuil, zonder de angst om krassen op het scherm Laat geen residu bij het verwijderen Inclusief Schoonmaak kit,Wisser en Instructies.Beschikbaarheid:

Voor BENELLI LEONCINO 500 Installatie: 1. Het reinigen van de cluster scherm met microfiber doek om het vuil te verwijderen en dus; 2.Verwijder de liner met label Stap1.(Zorg ervoor dat de film niet te komen met de duidelijke liner) 3.Met de liner volledig verwijderd, spray liberale hoeveelheid water op de zelfklevende kant. 4. Stap uit de screen protector met een knop of edge vervolgens voorzichtig plaats het op het cluster. 5.Knijp voorzichtig in het water en de lucht zakken met persen.Probeer te verwijderen van zoveel water en lucht zakken als je kunt. 6.Verwijder de liner met label Step2.(Zorg ervoor dat de film blijft perfect aliged en niet komen met de top-liner. 7.Gebruik knijpen om de resterende lucht te verwijderen zakken en water om het proces te voltooien.Van harte gefeliciteerd!Uw cluster scherm is nu volledig beschermd zijn met ons product. (Vanwege persoonlijke ambachtelijke problemen, misschien een beetje te bubbles is een normaal verschijnsel.)

Tags: TRK502, benelli trk 502x, road star yamaha, cluster crystal, benelli bn302, honda hornet toets, benelli tnt 600, benelli, 502 trk, benelli sticker.

Schrijf uw recensie

Voor BENELLI LEONCINO 500 Cluster Bescherming tegen Krassen Film motoecycle Screen Protector Instrument

Voor BENELLI LEONCINO 500 Cluster Bescherming tegen Krassen Film motoecycle Screen Protector Instrument

Beschrijving: Conditie: het gloednieuwe 100% Kleur:Duidelijk Pakket Omvat: 2 instellen van de film-schermbeschermer Materiaal: Folie Scherm Functies Beschermt scherm tegen krassen, stof, vuil en UV-Gemakkelijk schoon te maken en veeg het stof en vuil, zonder de angst om krassen op het scherm Laat geen residu bij het verwijderen Inclusief Schoonmaak kit,Wisser en Instructies.Beschikbaarheid: Voor BENELLI LEONCINO

Gerelateerde producten