Nieuw Reduced price! Met draagtas Auto Reparatie Gereedschap Elektrische Gereedschap MST-08 Automotive Multi-functie Leiden Tools KIT Circuit Test Draden Bekijk groter

Met draagtas Auto Reparatie Gereedschap Elektrische Gereedschap MST-08 Automotive Multi-functie Leiden Tools KIT Circuit Test Draden

€33.33

Nieuw product

Externe Testen Certificering ce
Model Naam MST-08
Software Versie Automotive-Diagnose-Tools-KIT Multi-functie-circuit test kabels MST
Hardware Versie Automotive-Diagnose-Tools-KIT Multi-functie-circuit test kabels MST
Item Type Elektrische Testers & Test Leidt
Elektronische No
Merknaam diagauto

MST-08 Automotive Test Lead& elektrische testers Multi-functie-circuit test leidt

Functie:

Bedrading Hulp Kit: Een perfecte bedrading circuit controle-instrument

Kan gebruikt worden snel voor aanpassing en helpt de technicus in het controleren van de problemen met de auto nauwkeurig.

De variabele Weerstanden kan worden gebruikt voor het simuleren van de koelvloeistof temperatuur sensor signalen, gasklep sensor signalen van het voertuig ECU om te voorkomen dat onnodige nieuwe onderdelen vervangen.

Complete set van verschillende draden in de zaak die geschikt zijn voor de meeste Europese, Amerikaanse en Japanse gemaakt terminals.

Uitgerust met 2 sets van LED-verlichting; het kan worden gebruikt voor het bewaken van Hall-Effect -, foto-elektrische signalen, de pijpen, de elektromagnetische klep van de transmissie schakelen en controle signalen.

SRS-connector die u kunt simuleren airbag en geleid aanbestedende apparaat van de veiligheidsgordel om te voorkomen dat een ongeval of miss-arrest

Functie:

1. Bij het controleren van de onderdelen, het kunnen aansluiten op de achterkant van de terminal direct, zou niet, om beschadiging van het circuit, het verminderen van het circuit van roest en het voorkomen van het toevoegen van impedantie.

2. Van toepassing op alle Automotive Multimeter, de uitgebreide lijn van sonde voor oscilloscoop.Meer handige verbinding en controleren van snel.

3. Bij het controleren van de elektrische stroom, gebruik alleen de lijnen verbinden het circuit, hoeft niet te snijden van de elektrische draden.

4. Variabele Resister kan simuleren alsof signaal van de koelvloeistof temperatuur sensor, gasklep sensor en stuur het alsof signaal naar de computer.Het zou vermijden risico wijzigen van de nieuwe onderdelen weer.

5. Uit te rusten van 2 sets LED-licht.Het toezicht hall-effect -, foto-elektrische signaal, mondstuk, de elektromagnetische klep, de elektromagnetische klep van de transmissie shift gear....en stuursignalen.

6. SRS-Aansluiting kan simuleren airbag en geleid aanbestedende apparaat van de veiligheidsgordel om te voorkomen dat een ongeval of miss-arrest.

7. Verschillende draden in dit vak, het is geschikt voor de Europa, Amerika en Japan terminal.Hoog gemeenschappelijk gebruik en gemak

Het gebruik van dit Circuit te testen kabel?

1. Koppel de elektronische aansluiting

2. Kies de passende stekker adapter sluit de signaalkabel

3. De serie sluit het aangesloten signaal kabel tussen elektronische connectoren

4. Sluit het instrument test tabel pen en transfer switch bedrading gat

Pakket met inbegrip van:

1. 5KΩPotentiometer (Variabele Resister) 2pcs

2. LEDStroboscope 2pcs

3. Verschillende automotive flatscreen-terminals 48pcs

4. Aciculair Sonde 4 stuks

5. Verschillende automotive ronde aansluitingen 24pcs

6. Sonde 2pcs

7. 1 tot 2 connector 2pcs

8. Alligator clip 2pcs

9. 1-op-1 connector 4 stuks

10. SRS-connector 2pcs

Meer foto voor meer informatie:

Tags: auto draad, apparatuur tester, led icicle 80, rc-80, auto gereedschap, automotive tester, pen sonde, auto elektrische diagnostische tools, motorfiets obd2, circuit tester kit.

Schrijf uw recensie

Met draagtas Auto Reparatie Gereedschap Elektrische Gereedschap MST-08 Automotive Multi-functie Leiden Tools KIT Circuit Test Draden

Met draagtas Auto Reparatie Gereedschap Elektrische Gereedschap MST-08 Automotive Multi-functie Leiden Tools KIT Circuit Test Draden

MST-08 Automotive Test Lead& elektrische testers Multi-functie-circuit test leidt Functie: Bedrading Hulp Kit: Een perfecte bedrading circuit controle-instrument Kan gebruikt worden snel voor aanpassing en helpt de technicus in het controleren van de problemen met de auto nauwkeurig. De variabele Weerstanden kan worden gebruikt voor het simuleren van de koelvloeistof temperatuur sensor

Gerelateerde producten
VIP
VIP
€7.40