Nieuw Reduced price! Eekhoorn Bewijs Automatische Bird Feeder Hangende Kooi Zaad Buiten in de Tuin Wilde Werf Eten Kleine Z7J8 Bekijk groter

Eekhoorn Bewijs Automatische Bird Feeder Hangende Kooi Zaad Buiten in de Tuin Wilde Werf Eten Kleine Z7J8

€2.13

-41 %

€3.67

Nieuw product

Materiaal Andere
Oorsprong CN(Oorsprong)
Functie Automatische

Kenmerken:

Meer zorg voor de vogels

Minder Honger voor Vogels en Meer Harmonie

Maak je geen zorgen

Onze buis vogelhuisje voor buiten is met cap en hanger.

En gemaakt van metaal en met een buis gemaakt van hard plastic, gewoon barsten of roest.

Wilt trekken meer wilde vogels in uw tuin of in het wild?De stevige plastic body en ijzer bovenklep zijn sterker.Kan worden geplaatst buiten voor een lange tijd.Het is een goed cadeau voor je ouders,kinderen en frineds die de natuur liefhebber.

Metalen hoofd te bedekken en hard plastic fles lichaam, je geen zorgen hoeft te maken over het breken zelfs als het vogelhuisje valt uit de boom.

Bodem met 2 toevoer-openingen en 2 voeten, het is geschikt voor meerdere vogels eten op hetzelfde moment.

Zelfs als het regent, maak je geen zorgen over bird feeders.Vergeet dan niet om het reinigen van de bird feeder vaak.

Wat zijn de meest populaire vogel zaden te gebruiken?Zwarte zonnebloempitten is de meest populaire vogel zaad, het beste voor die kleine vogels.Gemengd Zaad is ook populair.

Tips:

Indien er risico bestaat van een eekhoorn, is het raadzaam om op te hangen met een grotere hoogte.Reinig de bird feeder regelmatig te zorgen voor een schoon voedsel container voor de vogel.

Specificaties:

Afmetingen: 21,5*11*13cm

Kleur: Zwart

Product:

1*pet feeder

Dank u voor uw steun!Van harte welkom om bij ons te kopen!Er zijn zo veel handig en goedkoop item in onze winkel.Een mooie dag!

Tags: vogel hanger, vogel kooi draad, vogel wild, bird feeder outdoor, parrot touw, cockatiel invoer, invoer eekhoorn, parrot hout, baofuli tattoo, bird feeder venster.

Schrijf uw recensie

Eekhoorn Bewijs Automatische Bird Feeder Hangende Kooi Zaad Buiten in de Tuin Wilde Werf Eten Kleine Z7J8

Eekhoorn Bewijs Automatische Bird Feeder Hangende Kooi Zaad Buiten in de Tuin Wilde Werf Eten Kleine Z7J8

Kenmerken: Meer zorg voor de vogels Minder Honger voor Vogels en Meer Harmonie Maak je geen zorgen Onze buis vogelhuisje voor buiten is met cap en hanger. En gemaakt van metaal en met een buis gemaakt van hard plastic, gewoon barsten of roest. Wilt trekken meer wilde vogels in uw tuin of in het wild?De stevige plastic body en ijzer bovenklep zijn sterker.Kan worden geplaatst

Gerelateerde producten