Nieuw Reduced price! Nieuwe Ethernet RJ45 Lan-Poort LAN-Cover Netwerk Voor HP EliteBook 840 G3 G4 745 G3 G4 netwerk kaart caps adapter Deksel Deur LAN-poort Bekijk groter

Nieuwe Ethernet RJ45 Lan-Poort LAN-Cover Netwerk Voor HP EliteBook 840 G3 G4 745 G3 G4 netwerk kaart caps adapter Deksel Deur LAN-poort

€5.27

Nieuw product

Type Lan-Cover
Garantie 3 Maand
kleur zwart
Patroon Type Solide
Materiaal pp+abb
Stijl Business
Sluiting Type Geen Rits
Merknaam TANONA
Oorsprong CN(Oorsprong)
Fit fo HP Elitebook 840 G3 G4 745 G3 G4
Van Toepassing Is Modellen 840 G3 G4 745 G3 G4
Geslacht Unisex
Model Aantal 821162-001
voorwaarde Nieuwe vervangende onderdelen, niet origineel
FRU 821162-001
Pakket Ja

Naam onderdeel: voor de HP EliteBook 840 G3 G4 745 G3 G4 RJ45 LAN-Netwerk Lan-Poort Plug Cover

Onderdeel Nummer: 821162-001

Opmerking: Nieuwe vervangende onderdelen, niet Origineel

ALVORENS te KOPEN: Gelieve ervoor P/N of FRU Nr.is precies hetzelfde als de onderdelen in uw laptop.NIET om het delen alleen gebaseerd op de Laptop modelleer Nr.Er kunnen verschillende onderdelen voor hetzelfde deel van dezelfde laptop model en mogelijk niet compatibel met elkaar.Controleer de foto ' s van onze lijst zorgvuldig, wat we gepresenteerd zal worden exact wat je krijgt.

Het verschepen:

1. We zullen geen t neemt geen verantwoordelijkheid voor de inklaring in het land van bestemming.Als u niet zeker bent over de procedure en documenten nodig voor de invoer, neem dan contact op met uw lokale douane.

2. Er kunnen importeren belasting/heffing en BTW opgetreden in de bestemming douane.Het is niet inbegrepen in de prijs en zullen wij niet verantwoordelijk zijn voor de kosten.

Garantie:

1. Periode: 3 Maanden van het pakket geleverd;

2. Neem dan zo vriendelijk contact met ons op voor het retourneren van het product.In sommige gevallen, de beweerde gebreken zijn eigenlijk te wijten zijn aan een onjuiste wijze van gebruik en enkele andere redenen die opgelost zouden kunnen worden met onze technische ondersteuning.

3. De garantie is niet beschikbaar als u de producten beschadigd zijn door oneigenlijk gebruik van de koper einde.

Geschil En Claim:

We besteden om te zorgen voor een betere kwaliteit van de goederen en de ervaring van de klant, en niet de verkoop van verkeerde of ondeugdelijke producten op doel, maar in zeldzame geval is, is er mogelijk een fout maakt voordat u de verpakking en oncontroleerbare situatie gebeurde tijdens het transport (zoals de douane opening/overstake van de vervoerder faciliteit).Indien u de verkeerde en gebrekkige zaak, neem dan zo vriendelijk stuur me bericht of e-mail voor het indienen van het geval van Ebay of Paypal.

1. Niet zo beschreven: stuur ons een helder beeld van het item ontvangen;

2. Gebroken/vervorming: neem foto voor het openen van de verpakking en de goederen na het openen van de doos;

3. Defecte: stuur ons een heldere foto ' s.

We evalueren het geval en met u communiceren op het spoedigst manier om te zoeken naar een voor beide partijen tevreden oplossing.

Over Ons:

Tanona werd opgericht in het begin van 2008 en gewijd aan de laptop service-onderdelen.Tijdens de jaren van ontwikkeling, hebben we nu onze eigen professionele service team, sterke supply chain en opslag faciliteit.

Tags: hp probook 440 g4, hp elitebook 820 g3 geval, thinkpad wwan, lovego, 4p4c kabel, hp 440 g5 probook, obdstar, pcie gigabit, elitebook 840 g1, lenovo thinkpad e14 cover netwerk.

Schrijf uw recensie

Nieuwe Ethernet RJ45 Lan-Poort LAN-Cover Netwerk Voor HP EliteBook 840 G3 G4 745 G3 G4 netwerk kaart caps adapter Deksel Deur LAN-poort

Nieuwe Ethernet RJ45 Lan-Poort LAN-Cover Netwerk Voor HP EliteBook 840 G3 G4 745 G3 G4 netwerk kaart caps adapter Deksel Deur LAN-poort

Naam onderdeel: voor de HP EliteBook 840 G3 G4 745 G3 G4 RJ45 LAN-Netwerk Lan-Poort Plug Cover Onderdeel Nummer: 821162-001 ​ Opmerking: Nieuwe vervangende onderdelen, niet Origineel ALVORENS te KOPEN: Gelieve ervoor P/N of FRU Nr.is precies hetzelfde als de onderdelen in uw laptop.NIET om het delen alleen gebaseerd op de Laptop modelleer Nr.Er kunnen verschillende onderdelen voor hetzelfde

Gerelateerde producten