Nieuw Reduced price! Plant Wond Agent Fruit Tree Kit Uitstrijkje Agent Graft Schors Reparatie Boom Snoeien Sealer kunt CSV Bekijk groter

Plant Wond Agent Fruit Tree Kit Uitstrijkje Agent Graft Schors Reparatie Boom Snoeien Sealer kunt CSV

€13.84

-39 %

€22.69

Nieuw product

EINECS-Nr. 362015486
MF zie
Release Type Snel
Type Andere
Andere Namen zie
CAS-Nr. 362015486
Model Aantal 362015486
Zuiverheid zie
Toepassing zie
Staat Granulaire

Plant Wond Agent Fruit Tree Kit Uitstrijkje Agent Graft Schors Reparatie Boom Snoeien Sealer kunt CSV Beschrijving:

Kenmerken:

1. Functie: Deze boom snoeien sealer effectief en snel te repareren boom wonden, en het verminderen van de boom voedingsstoffen en water verlies, anti-crack.

2. Duurzaam Ontwerp: De film formatie toegekend door de wond plakken is snel voor de wond van de boom, en het zal niet worden weggespoeld in het regenachtige dagen.

3. Praktisch: Na het gebruik van de boom de wond plakken, het oppervlak drogen tijd varieert afhankelijk van de klimatologische omstandigheden in de verschillende plaatsen, die meestal duurt 2-4 uur voor het plakken op het oppervlak drogen.Als het oppervlak niet droog op tijd, het moet worden aangevuld in het geval van regen.

4. Uitgebreide Toepassing: Na de transplantatie en het transport van de boom de groei periode, is de boom de wond plakken kan gebruikt worden voor verschillende perioden van de bomen.

5. Instructies voor Gebruik: Breng de agent gelijkmatig aanbrengen op de wond direct met een borstel.Als de snede dwars, 100-200 stam wonden met een diameter van ongeveer 10cm/3.94 in(over) kan worden toegepast door het gebruik van dit product per 100 gram.Gelieve roer de pasta gelijkmatig alvorens het te gebruiken.

Merk:

1. Objecten hebben een Logo, als u wilt weten, neem dan contact met ons op.Als u gedachten heeft, gelieve niet te bieden.

Specificatie:

Type: Boom Wondgenezing Uitstrijkje Agent

Netto inhoud: 600g

Houdbaarheid: 2 jaar

Functie: reparatie boom wond, anti-crack-het Pakket Omvat:

1 x Boom wondgenezing Uitstrijkje Agent

Tags: bonsai-zaad, pitaya plant, zz plant, bloem graan, accessoire tuin, zwart plant, snoeien sealer, smeer, bonsai japanse, blauw hout.

Schrijf uw recensie

Plant Wond Agent Fruit Tree Kit Uitstrijkje Agent Graft Schors Reparatie Boom Snoeien Sealer kunt CSV

Plant Wond Agent Fruit Tree Kit Uitstrijkje Agent Graft Schors Reparatie Boom Snoeien Sealer kunt CSV

Plant Wond Agent Fruit Tree Kit Uitstrijkje Agent Graft Schors Reparatie Boom Snoeien Sealer kunt CSV Beschrijving: Kenmerken: 1. Functie: Deze boom snoeien sealer effectief en snel te repareren boom wonden, en het verminderen van de boom voedingsstoffen en water verlies, anti-crack. 2. Duurzaam Ontwerp: De film formatie toegekend door de wond plakken is snel voor de wond van de boom, en het zal

Gerelateerde producten
VIP
VIP
€7.40