Nieuw Reduced price! Biologische Jeneverbessen Rode Juniperus Communis Bekijk groter

Biologische Jeneverbessen Rode Juniperus Communis

€5.94

Nieuw product

Indeling Gedroogde Bloemen
Merknaam Anderen
Oorsprong TR(Oorsprong)

Biologische Jeneverbessen

Jeneverbessen zijn eigenlijk niet bessen!In feite, zijn ze de vrouw van het zaad kegel geproduceerd door verschillende soorten jeneverbes.De Juniperus communis, is het meestal het type dat geeft ons deze jeneverbessen!

Jeneverbes bevat doorgaans 0,5% tot 2% essentiële olie, die bestaat uit voornamelijk monoterpenen.

Jeneverbessen worden ook wel "araar" in het arabisch, "genievre" in het frans, "wacholder" in het duits, "araar" in het Hindi, "seiyo suzu" in het Japans, "junipero" in het portugees, "mozhzhevelnik" in het russisch, en "ofwel "junipero" of "enerbro" in het spaans.

De jeneverbes (Juniperus communis) heeft een warme bitterzoet aroma.Omdat de smaak van jeneverbessen zich ontwikkelt langzaam juniper is ideaal om te gebruiken in marinades en gerechten waar het kan worden gekookt voor een lange tijd.De meest voorkomende gebruik van de jeneverbes is vlees; het wordt als onmisbaar geacht voor hertenvlees en combineert goed met zwarte peper, marjolein en laurier bladeren.Jeneverbessen worden gepelde net voor gebruik.Land van Herkomst: Turkije

Tags: wikkel vak communie, eetbare zwarte bessen, lijm black berry, goody bag communie, kinder taart meisje, originele black berry, communie jurk, stel topper jongen, goji black berry, molde chocolade meisje.

Schrijf uw recensie

Biologische Jeneverbessen Rode Juniperus Communis

Biologische Jeneverbessen Rode Juniperus Communis

Biologische Jeneverbessen Jeneverbessen zijn eigenlijk niet bessen!In feite, zijn ze de vrouw van het zaad kegel geproduceerd door verschillende soorten jeneverbes.De Juniperus communis, is het meestal het type dat geeft ons deze jeneverbessen! Jeneverbes bevat doorgaans 0,5% tot 2% essentiële olie, die bestaat uit voornamelijk monoterpenen. Jeneverbessen worden ook wel araar in het arabisch,

Gerelateerde producten