Nieuw Reduced price! 1pcs Vogel Kooi Cover Stofdichte Cover Zaad Catcher Zaden Guard Verstelbare Shell Rok Vallen Kooi Mand Bekijk groter

1pcs Vogel Kooi Cover Stofdichte Cover Zaad Catcher Zaden Guard Verstelbare Shell Rok Vallen Kooi Mand

€8.42

-45 %

€15.31

Nieuw product

Materiaal Andere

Beschrijving

Wij geloven dat huisdieren zijn familieleden, en dat de familie het beste verdient.Dit gaas zaad catcher past stevig om de vogels de kooi om te helpen elimineren rommelig zaad strooien op uw vloer.Zacht en luchtig weefsel laat de lucht circuleren en niet blokkeren uit het licht, zodat je de vogels kooi interieur blijft helder.

Functie

- Kleur: Zwart.

- Materiaal: Mesh.

- Afmetingen: 280 cm (Omtrek); 38cm (Wideth).

- De grootte van de netto kan vrij worden aangepast volgens de grootte van de kooi.Vooral geschikt voor kooien met een omtrek van 130 cm 280 cm en een hoogte van 38cm.Voor de omtrek van minder dan 130 cm, het is ook van toepassing.In dit geval, de mesh-regeling dicht en het licht zal de uitzending worden beïnvloed.

- Zwart mesh-bekleding is bestand tegen vuil, mesh is eenvoudig schoon te maken en te drogen.Mesh zaad catcher past stevig om de vogels de kooi om te helpen elimineren rommelig zaad strooien op uw vloer.

- Luchtige stof zorgt voor luchtcirculatie en niet blokkeren uit het licht, zodat je de vogels kooi interieur blijft helder

- Het kan helpen om te elimineren zaad strooien op de grond om het schoon te houden.

- Perfecte Grootte Grote rok heeft kwaliteit verstelbare band voor een perfecte pasvorm.

- Voorkomen dat de vogels het zaad van gegoten wordt buiten de kooi.Zal niet van invloed zijn op het normale leven van de vogels op alle.

Opmerking: Als uw kooi is groter en moet je een hogere mesh cover, kunt u de aankoop van meerdere stuks om samen te gebruiken.

Paklijst

1 x Vogel Kooi Zaad Catcher Zaden Guard Verstelbare Shell Rok Vallen Kooi Mand

Tags: verstelbare afdruiprek, kooi, kant met vogel, perroquet kooi, afrikaanse grijze papegaai in een kooi, vogel finch, vogel kooi cover, kooi cover, houten vogel volière, vogel kooi trap.

Schrijf uw recensie

1pcs Vogel Kooi Cover Stofdichte Cover Zaad Catcher Zaden Guard Verstelbare Shell Rok Vallen Kooi Mand

1pcs Vogel Kooi Cover Stofdichte Cover Zaad Catcher Zaden Guard Verstelbare Shell Rok Vallen Kooi Mand

Beschrijving Wij geloven dat huisdieren zijn familieleden, en dat de familie het beste verdient.Dit gaas zaad catcher past stevig om de vogels de kooi om te helpen elimineren rommelig zaad strooien op uw vloer.Zacht en luchtig weefsel laat de lucht circuleren en niet blokkeren uit het licht, zodat je de vogels kooi interieur blijft helder. Functie - Kleur: Zwart. - Materiaal: Mesh. -

Gerelateerde producten