Nieuw Reduced price! Juguetes Instrumentos Musicales Orff Banda Ritmo Kit Para Con Pandero De Guiro Campanillas Maracas Trompeta Armenica Bekijk groter

Juguetes Instrumentos Musicales Orff Banda Ritmo Kit Para Con Pandero De Guiro Campanillas Maracas Trompeta Armenica

€10.94

Nieuw product

Type Orff 22 delige set
Materiaal hout, Metaal en kunststof

Kenmerken:

Set van muziekinstrumenten voor kinderen van luxe: Totaal 17 soorten muzikale speelgoed, waaronder een tamboerijn, maracas, houten guiro, hand-klokken, kleine trompet, mondharmonica, etc.Grote gift van de verjaardag of kinderfeest.

Aantrekkelijker en interessanter: De felle kleur en het ontwerp van de cartoon patroon aantrekkelijk zijn voor kinderen, Verschillende muziekinstrumenten hebben verschillende spel methoden, zoals stoten, blaast en waait, zeer interessant.

Veilig en niet-toxisch materiaal: Keurt hoge kwaliteit, niet-toxisch materiaal, met een glad oppervlak en geen scherpe hoek, zeer veilig en betrouwbaar zijn voor kleine kinderen.

Educatieve Musical: Diverse muzikale geluiden die nuttig zijn voor het ontwikkelen van het muzikale talent van kinderen en het verbeteren van hun gevoel voor ritme, ook geschikt voor het verhogen van het plezier van de interactie tussen ouders en kinderen.

Makkelijk op te bergen en vervoer: wordt Geleverd met stof tas, handig voor u om te verzamelen en op te slaan speelgoed en makkelijk mee te nemen wanneer u naar buiten met uw kinderen.

Beschrijving:

Spel van de muzikale speelgoed voor de kinderen, waaronder tal van soorten van de verschillende muziekinstrumenten.Met verschillende methoden van voortplanting en de verschillende muzikale geluiden, deze kleine en mooie muzikale speelgoed zijn nuttig voor het ontwikkelen van het muzikale talent van uw kinderen.

Specificaties:

Materiaal: hout, Metaal en kunststof

Kleur: roze,blauw

Afmetingen: 200*180*21mm

Pakket inbegrepen:

1x Tamboerijn

2x Soorten maraca ' s (4 Stuks)

5x Soorten Hand-Klokken (6 Stuks)

2x Soorten Guiro (2 Stuks)

1x Trompet

1x Mondharmonica

1x Bell Driehoek

2x Castagnetten

1x Pop

1x Peg-top

2x Houten Stok

1x Tone Houten Blok

Opmerkingen:

1.Door het verschil tussen de verschillende beeldschermen, wordt de afbeelding mogelijk niet overeen met de werkelijke kleur van het item.Wij garanderen de stijl is hetzelfde als weergegeven in de foto ' s.

2.Door de handmatige meting en verschillende meetmethoden, laat 1-3mm afwijking.Bedankt!

Tags: fiat siena, instrument orff, tambourin, kast hout, borst meubels, instrument, zand shaker instrument, hand tamboerijn, band tool, camera achter.

Schrijf uw recensie

Juguetes Instrumentos Musicales Orff Banda Ritmo Kit Para Con Pandero De Guiro Campanillas Maracas Trompeta Armenica

Juguetes Instrumentos Musicales Orff Banda Ritmo Kit Para Con Pandero De Guiro Campanillas Maracas Trompeta Armenica

Kenmerken: Set van muziekinstrumenten voor kinderen van luxe: Totaal 17 soorten muzikale speelgoed, waaronder een tamboerijn, maracas, houten guiro, hand-klokken, kleine trompet, mondharmonica, etc.Grote gift van de verjaardag of kinderfeest. Aantrekkelijker en interessanter: De felle kleur en het ontwerp van de cartoon patroon aantrekkelijk zijn voor kinderen, Verschillende muziekinstrumenten hebben verschillende

Gerelateerde producten