Nieuw Reduced price! Nieuwe CCD GMO ' s Connect Flex Kabel voor Sony FDR-AX30E FDR-AX30 FDR-AX33 FDR-AXP33 FDR-AXP35 AX30 AX33 AXP33 AXP35 video deel Bekijk groter

Nieuwe CCD GMO ' s Connect Flex Kabel voor Sony FDR-AX30E FDR-AX30 FDR-AX33 FDR-AXP33 FDR-AXP35 AX30 AX33 AXP33 AXP35 video deel

€5.10

-22 %

€6.54

Nieuw product

Pakket Ja
Oorsprong CN(Oorsprong)
Compatibele Camera Stijl Point & Shoot Camera ' S
Compatibel Merk Voor Sony
Merknaam Gek RZX
Model Aantal voor Sony FDR-AX30E FDR-AX30 FDR-AX33 FDR-AXP33 FDR-AXP35 AX30 AX33 AXP

Hallo, Beste koper : Welkom op Mijn Digitaal Opslaan Huis.

Toepassing scenario ' s: Gepersonaliseerde kleding

Gewicht: 101 g (inclusief) tot 150 gram (inclusief)

Over De Betaling En Levering:

1.De beste manier is een directe online betaling,het is veilig en gemakkelijk.

2.Om succes om de goederen te kopen die je wilt, en de levering in de snelle tijd, gelieve te verzekeren de volledige betaling van de prijs binnen een week na het winkelen, of het bestelformulier ongeldige of ingetrokken door het systeem.

3. Bij het invullen van uw koper informatie, zorg ervoor dat u klaar bent met alle gedetailleerde informatie, net zoals contactpersoon,adres,postcode en telefoonnummer enzovoort.

Klant Kennisgeving:

Ter bescherming van de belangen van de kopers ontvangst, gelieve aandacht te besteden aan de volgende punten wanneer u de goederen heeft ontvangen:

1.Onze verbintenis: u Alle goederen worden zorgvuldig gedetecteerd om te bepalen dat er geen kwaliteit probleem voor de levering.neem het gemakkelijk.

2.Haast je niet te melden wanneer de klant de goederen ontvangt!Controleer de goederen in de voorkant van de koerier firtly, dan teken.Als de verpakking dozen zijn open tekenen of goederen verkeerde levering of-indien de goederen look gedragen, moet weigeren te tekenen, en contacteer ons zo spoedig mogelijk in om ervoor te zorgen dat uw belangen.

3.Na de ondertekening,gelieve het detecteren van het goed zo snel mogelijk zonder het rippen van de beschermende film en andere labels.Als u het vinden van iets mis is met het goede,neem dan contact met ons op.Dan kunt u exchange.

4.Als je niet weet hoe het te installeren, kunt u tevoren contact met ons op en stuur dan uw goed naar ons voor een gratis installatie.Maar u moet betalen op uw eigen verzendkosten.

Over Feedback:

Om u beter van dienst, neem dan de behandeling van de transactie vrij.Feedback is ons leven, voordat u van een neutrale of negatieve feedback geven, neem dan contact met ons op voor een betere oplossing.Ik wens u een gelukkig winkelen.

Bedankt voor je aankoop.Welkom om te kopen de volgende keer !

Tags: AX100, ac-l200, qfn, airpod cover-marmer, ax33, i12, AXP221, ew 73c, pl8, axp288.

Schrijf uw recensie

Nieuwe CCD GMO ' s Connect Flex Kabel voor Sony FDR-AX30E FDR-AX30 FDR-AX33 FDR-AXP33 FDR-AXP35 AX30 AX33 AXP33 AXP35 video deel

Nieuwe CCD GMO ' s Connect Flex Kabel voor Sony FDR-AX30E FDR-AX30 FDR-AX33 FDR-AXP33 FDR-AXP35 AX30 AX33 AXP33 AXP35 video deel

Hallo, Beste koper : Welkom op Mijn Digitaal Opslaan Huis. Toepassing scenario ' s: Gepersonaliseerde kleding Gewicht: 101 g (inclusief) tot 150 gram (inclusief) Over De Betaling En Levering: 1.De beste manier is een directe online betaling,het is veilig en gemakkelijk. 2.Om succes om de goederen te kopen die je wilt, en de levering in de snelle tijd, gelieve te verzekeren de volledige

Gerelateerde producten