Nieuw Reduced price! Digitale Alarm Klok Spiegel LED Nacht Verlichting Digitale Alarm Display Time Table Klok van de Desktop Lamp Home Decor Bekijk groter

Digitale Alarm Klok Spiegel LED Nacht Verlichting Digitale Alarm Display Time Table Klok van de Desktop Lamp Home Decor

€7.30

-31 %

€10.59

Nieuw product

Gewicht 170g
Breedte 60mm
Scherm Type led
Formulier Één Gezicht
Materiaal Kunststof
Functie Snooze Functie
Is Het Slim Apparaat No
Stijl Moderne
Lengte 160mm
Type Beeldscherm Digitaal
Oorsprong CN(Oorsprong)
Vorm Plein
Diameter 160mm
Motivity Type Digitaal

Markeer beschrijving:

1.Deze digitale wekker heeft een LED-display, eenvoudig af te lezen, en een ultra-dunne lichaam, vanwege zijn eenvoud, het is een van de beste wekkers in de slaapkamer.Deze hoge-kwaliteit digitale klok kunt u iedere ochtend wakker worden.De snooze-knop kan u helpen gemakkelijk uitschakelen van het alarm zonder het openen van je ogen.U kunt een snooze-tijd van 1-60 minuten (de standaard snooze tijd is 5 minuten).

2.Regelbare helderheid: helder en comfortabel visuele effect, zal het automatisch dimmen om 6:00 uur.Als het is aangesloten met een USB-kabel, zal het LED-lampje altijd branden.Bij het gebruik van batterij-modus, wordt het scherm automatisch uitschakelen na 10 seconden.U kunt activeer het scherm met de stem, of druk op een willekeurige toets om te schakelen op het scherm.In elke modus, drukt u op en houd de "LICHT / SNOOZE" gedurende 3 seconden ingedrukt om het scherm af.

3.Gevoed door USB of de batterij: De wekker kan worden aangedreven door een USB-kabel of 3 AAA-batterijen (niet inbegrepen).Opmerking: Als het alarm is op de batterij werkt, wordt het alarm gedurende 5 seconden aan en dan, en dan kunt u het activeren van het scherm door in de handen klappen.Bespaar energie en maken je beter kunnen slapen.Als via USB, wordt de klok altijd op.

4.Eenvoudig in Gebruik : De klok is ontworpen met de absolute eenvoud in het achterhoofd en je zult geen probleem hebben dan ook de bediening.

5.Ideaal Cadeau:Het is een uitstekend cadeau-idee voor een Verjaardag, Afstuderen, Housewarmings en het Nieuwe Jaar ect.

Gedetailleerde beschrijving:

Materiaal: ABS

Grootte: 16*6cm (Vanwege de handmatige meting, wordt er een fout van 1-3 cm.)

Kleur zoals afgebeeld (te Wijten aan de verschillende monitors, er zal wat kleur verschillen.)

Batterij: 3*AAA-batterijen (niet inbegrepen)

Onderdelen Lijst:

1*Wekker: 1*usb-lijn 1*Instructie

Tags: muur bureau inrichting, alarm secur, geleidelijke sunrise alarm clock, lamparas techo, klok radio van de fm, auto klok voor, desktop computers, kat klok muur, wekker cijfer, wand klok.

Schrijf uw recensie

Digitale Alarm Klok Spiegel LED Nacht Verlichting Digitale Alarm Display Time Table Klok van de Desktop Lamp Home Decor

Digitale Alarm Klok Spiegel LED Nacht Verlichting Digitale Alarm Display Time Table Klok van de Desktop Lamp Home Decor

Markeer beschrijving: 1.Deze digitale wekker heeft een LED-display, eenvoudig af te lezen, en een ultra-dunne lichaam, vanwege zijn eenvoud, het is een van de beste wekkers in de slaapkamer.Deze hoge-kwaliteit digitale klok kunt u iedere ochtend wakker worden.De snooze-knop kan u helpen gemakkelijk uitschakelen van het alarm zonder het openen van je ogen.U kunt een snooze-tijd van 1-60 minuten (de standaard snooze

Gerelateerde producten