Nieuw Reduced price! Mercavip, Nek-Kussen zaadjes en planten kleur aubergine, pad rustgevende, frigide thermic tas/warm voor de magnetron Bekijk groter

Mercavip, Nek-Kussen zaadjes en planten kleur aubergine, pad rustgevende, frigide thermic tas/warm voor de magnetron

€20.86

Nieuw product

Koud Diepvriezer 2 uur
Gewicht 1.150 gr.
Aromatherapie Jeneverbes, rozemarijn, lavendel lavendel
Merknaam MERCAVIP
Therapie Koude-Calor
Toepassing Lichaam
calor Magnetron 3 minuten
Aanpasbaar Past goed bij alle onderdelen van het lichaam
Zendingen Verzending naar Spanje en Portugal
Item Type Massage & Ontspanning
Navulling Trigo-gerst-lavendel-lavendel-juniper-Rozemarijn
Thermos rustgevende Botten, spieren, zenuwen, gewrichten
Weefsel 50% polyester, 50% katoen
Model Aantal VIP20006
Maatregelen 30X27 cm
Grootte Unique

Las kussen thermos rustgevende Mercavip zijn mooi beschouwd als per uw fantastische aroma, en per gebalanceerde en exclusieve formule zits integralen en geurende planten; traditioneel gebruikt maakte je een grote hoeveelheid kwaliteiten.

Bevatten 1.150 gr.Fashion werkzame principes, zaadjes planten en aromatisch.

-Alivio de spanningen, de articulaire pijn en stress dagen per dagen.

-Zeer gunstig voor de overlast Buik, menstruele pijnen, verkoudheid, blessures, reuma, etc..etc..

-Lekker warme voeten in een paar minuten.

-Om te vechten tegen de stress van alledag.

Tips voor het activeren van uw inhoud .

HEET .Caliéntala 2-3 minuten in de magnetron op maximaal vermogen; Als uw specialist u aanbevolen hete natte, samen een ze een glas met een beetje water.

Koud.Enfríala 1-2 uur in de vriezer in een plastic opslag tote.

Uw kussen thermos rustgevende houden u actief 40-50 min.Ca.Terwijl hij bedaard progresi gaat de warme/koude en plantenextracten.Uw kussen thermos rustgevende Thermovip kan bevochtig een beetje na calentarla; dit bevestigt dat het zits interieur verdrijven van vocht slepen van de waardevolle essences van planten die makers in een groot deel van zijn werkzaamheid.Het kussen droog in slechts twee minuten.

Indicaties behoud : Als de vs regelmatig hoeven geen horloge, een speciale.Als je niet denkt te gebruiken gedurende een lange periode, u kunt guardala in een plastic zak in uw vriezer en op deze manier blijf je als de eerste dagen.

Pad thermische Baarmoederhalskanker.Calor/Koud natuurlijk, voor de spieren, zenuwen en gewrichten.

Enkele grootte 30X27 cm.Approx.Net gewicht 1.150 gr.

Stof: 50% polyester - 50% katoen.Padding: zaadjes tarwe en gerst, en aromatherapie: lakens Rozemarijn bloem de aspic en gratis jeneverbessen, voor het verbeteren van nog meer hun eigenschappen.

Gebruik de traditionele .Utilízela altijd nodig warme/koude fysiologische en natuurlijk voor het dagelijks van hun kwalen verlichting van spier -, zenuw-of articulaire.

Úsela altijd uw arts of specialist, de Beuk aanbevolen toepassen van warme (droge of natte) of koud.Met de hulp van de spieren, zenuwen en gewrichten.Zeer geschikt voor de stress dagen per dagen.Overlast Buik, menstruele pijnen, verkoudheid, pijn van een goede kop en een blessure.Zijn kracht Door kalmerende is goed om kind en ouderen.Studenten, enz.enz.

Waarschuwingen voor de Veiligheid : Geen warm meer dan 4 minuten in de magnetron.Check de temperatuur alcanzada voordat toepassing.Gebruikt bas de directe toezicht van een volwassene.Opslaan in een koele & droge plek.

In Spanje gemaakt met rauwe producten lokale en nabijheid.Product vakman en natuurlijk.

Tags: 220 v boiler, bonsai, borduren kussen, schip spanje, tuin ontspannen, auto hebben betrekking op het exterieur, de reiswieg wattenschijfje, dik katoenen pad, biss, geval thermic.

Schrijf uw recensie

Mercavip, Nek-Kussen zaadjes en planten kleur aubergine, pad rustgevende, frigide thermic tas/warm voor de magnetron

Mercavip, Nek-Kussen zaadjes en planten kleur aubergine, pad rustgevende, frigide thermic tas/warm voor de magnetron

Las kussen thermos rustgevende Mercavip zijn mooi beschouwd als per uw fantastische aroma, en per gebalanceerde en exclusieve formule zits integralen en geurende planten; traditioneel gebruikt maakte je een grote hoeveelheid kwaliteiten. Bevatten 1.150 gr.Fashion werkzame principes, zaadjes planten en aromatisch. -Alivio de spanningen, de articulaire pijn en stress dagen per dagen. -Zeer gunstig

Gerelateerde producten