Nieuw Reduced price! Test werk origineel voor T400HW01 V1 07A34-1C KLV-40F30 Logic Board Bekijk groter

Test werk origineel voor T400HW01 V1 07A34-1C KLV-40F30 Logic Board

€18.43

-14 %

€21.68

Nieuw product

Draadloze Communicatie - Draads Besturing
Gebruik TV
Certificering GEEN
Pakket Ja
Oorsprong AR(Oorsprong)
Merknaam Taofa
Model Aantal 07A34-1C

Deze lagere prijs komt niet overeen met het totaal van de aankoopprijs of de marktwaarde van het product en kan niet van toepassing op landen met een verschillende tarief-regels.Om het even welke invoerbelastingen of prijzen zijn de verantwoordelijkheid van de koper.Als het pakket niet kan worden afgeleverd omdat de kopers reden (waaronder de weigering om te ondertekenen), koper moet bieden alle extra kosten!

1.Wij accepteren betalingen via Backupassist365.nl ESCROW

2.Betaling dient te geschieden binnen 3 dagen na bestelling verzonden.

3.Als je kunt,t checkout onmiddellijk na de veiling te sluiten,wacht een paar minuten en probeer het opnieuw Betalingen moeten worden voltooid binnen 3 dagen.

4.100% van alle geleverde producten worden getest voor verzending en wij garanderen dat al onze producten krijgt u zal werken goed.

5.We hebben momenteel verschepen aan wereldwijd countried.Behalve APO/FPO met vertrouwde derde partij koerier diensten.

6.Hoe lang het verhalen voor mij om te ontvangen heeft van de bestellingen.

7.De tijd die het duurt voor het ontvangen van uw bestelling is afhankelijk van 2 factoren:de bezorgmethode die je kiest en de bestelling vervulling periode.Houd er rekening mee dat wij d o ons best om ervoor te zorgen ontvangt u uw bestelling tijdig.Hieronder zijn geschatte termijnen.

Levering wijze:

De hieronder onze partner logistieke bedrijven en de geschatte tijd frames.Tijd van doorvoer is afhankelijk van waar u zich opnieuw.

Methode Van De Levering Te Schatten

DHL 3~7days

FEDEX 3~7days

UPS 3~7days

EMS 8~12days

Wij zijn niet verantwoordelijk voor vertragingen of andere problemen zijn de verantwoordelijkheid van de verzendservice.Maar wij helpen u om het pakket te volgen tot je krijgt.

Over De Garantie:

1.De producten zijn van de hoogste kwaliteit,dus als je niet tevreden bent met een item dat u hebt aangeschaft,neem dan contact op met onze klantenservice .Zo snel mogelijk.We zullen in staat zijn om u te helpen met eventuele retourzendingen en terugbetalingen op basis van de toestand van het item.

2.Als de goederen die u ontvangen, niet zoals beschreven.Neem dan contact met ons op en stuur ons terug binnen 3 dagen voor de terugbetaling.Wij betalen binnen een week na ontvangst van de retourzending.

3.Wij bieden u 3 maanden garantie op al onze producten.Alle items moeten worden teruggestuurd in hun originele staat

Houd er rekening mee dat de volgende items zijn nonreturnable:

1).De Gebruikte Items

2).Items zonder onze sticker of originele verpakking

3).Items die niet door ons verstuurd

Opmerking:de Klant dient zelf de kosten van de verzending van goederen,betalen wij de verzendkosten voor het opnieuw versturen.

Zorg ervoor dat de producten zijn origineel, neem dan gerust aankoop.

SERIOUR KOPER,kunt u bod als u akkoord gaat met alle items.

Tags: 7dd1, bestuur tv universe, e243951, ue40d5000, voeding voor lcd tv, ar spel, hd ssd, t410 triac, ut804, bestuur tv.

Schrijf uw recensie

Test werk origineel voor T400HW01 V1 07A34-1C KLV-40F30 Logic Board

Test werk origineel voor T400HW01 V1 07A34-1C KLV-40F30 Logic Board

Deze lagere prijs komt niet overeen met het totaal van de aankoopprijs of de marktwaarde van het product en kan niet van toepassing op landen met een verschillende tarief-regels.Om het even welke invoerbelastingen of prijzen zijn de verantwoordelijkheid van de koper.Als het pakket niet kan worden afgeleverd omdat de kopers reden (waaronder de weigering om te ondertekenen), koper moet bieden alle extra kosten! 1.Wij

Gerelateerde producten