Op wie kunnen uw klanten rekenen als hun cloud gegevens ontbreken?

Maak lokale back-ups van cloud gegevens met BackupAssist365

GEEN OPTIE
Gegevens verspreid in de Cloud en kwetsbaar voor verlies

AANBEVOLEN
Eén centrale, gemakkelijke en lokale back-up van belangrijke Cloud-gegevens

Ongelukjes gebeuren, iemand klikt op een phishing e-mail of een bedrieglijke medewerker zuivert hun mailbox.

Cloudproviders kunnen aangeven dat ze “back-ups” maken, maar we moeten waarschuwen dat het de mensen vaak op kosten jaagt, beperkingen kent in gegevensretentieperioden, trage ophaalsnelheden of een gebrek aan herstel op een later tijdstip.

Er is nu eindelijk een oplossing: BackupAssist 365. Dit is een zakelijke back-up tool voor cloud gegevens.

BackupAssist365 downloadt cloud gegevens automatisch naar een lokale bestemming naar keuze, zodat u het zelf kunt herstellen wanneer u het nodig heeft. Klus geklaard.

Voor uw klanten

Beschermt tegen de moderne gevaren

Denk bijvoorbeeld aan account hijack / deletion, ransomware. Kwaadwillende activiteiten van betrouwbare insiders. Per ongeluk verwijderen van gegevens.

Uw gegevens in eigen hand

Eindelijk kun u gerustgesteld zijn dat u nu zelf een kopie heeft, ongeacht wat er met de cloud gegevens gebeurt. U kunt het nu of in de toekomst terug halen. U heeft zelf de volledige controle.

U voldoet aan de wetgeving

Veel landen hebben wetten voor de opslag en verwerking van gegevens. BackupAssist365 helpt u hieraan te voldoen. Kies zelf waar u uw gegevens wilt opslaan en hoe lang u deze wilt bewaren.

Voor u als MSP / reseller

Lever een geweldige nieuwe service voor uw klanten

Omdat BackupAssist365 gegevens lokaal opslaat, kunt u gegevensherstel en retentieservices blijven aanbieden, zelfs in het tijdperk van de cloud.

Eenvoudige provisioning en monitoring via de Managed Backup Console (MBC)

BackupAssist365 is geïntegreerd met het nieuwe MBC, dat gratis is voor MSP's. Deze service biedt u zichtbaarheid van back-upbewerkingen en cloud gebruik voor uw gehele klantenbestand. Met een ongelimiteerd aantal verbonden clients. Er is niets te installeren - de rapporten en meldingen zijn automatisch.

Een perfecte samenwerking met lokale back-up software

Gebruik BackupAssist 365 om gegevens lokaal op te halen, waar het verder kan worden geback-upt met behulp van on-premise serverback-up software zoals BackupAssist. Dit biedt volledige bescherming voor de lokale en cloudgegevens van uw klant.

Maak het verschil met BackupAssist365

Gebruikt open data-instellingen voor maximale herstelbaarheid

Mogelijk moet u de gegevens in de toekomst herstellen, soms meer dan 10 jaar later. Als de gegevens een eigen indeling hebben, kunt u de gegevens mogelijk niet herstellen als de leverancier zijn of haar service beëindigt of niet meer actief is. BackupAssist 365 maakt gebruik van open standaarden ten einde te garanderen dat u ten allentijde bij uw gegevens kunt.

Volledige privacy en beveiliging

Uw gegevens zijn uw gegevens. BackupAssist 365 downloadt het rechtstreeks van uw cloudaccount naar een bestemming naar keuze. Geen enkele derde ziet het ooit. U weet precies waar uw gegevens zijn en hoeveel exemplaren er zijn. Door toegang van derden tot de gegevens te verhinderen, wordt het risico van datalekken verminderd.

Brengt de gouden regel van backup voor cloudgegevens terug

Tegenwoordig worden veel gegevens "geboren in de cloud", zonder een lokale kopie. Dit maakt het uitzonderlijk eenvoudig om gegevens te verliezen, met name per ongeluk, of wanneer cloudaccounts worden gedecommissioneerd. Met BackupAssist en BackupAssist365 samen is het eenvoudig om de 3-2-1-regel voor cloudgegevens opnieuw te gebruiken: 3 kopieën van uw data op 2 soorten media met 1 off-site kopie.

Werken met met BackupAssist365

Hoe werkt het voor uw klanten?

Stap 1: Connectie

Maakt verbinding met uw cloud data of service, om een back-up te kunnen maken. Bijvoorbeeld Office365, Exchange, Gmail, Outlook, Google Drive, Dropbox, of OneDrive.

Stap 2: Incrementeel

Alleen de verschillen met de laatste backup worden gedownload. Dit scheelt enorm veel tijd en dataverkeer op uw back-ups.

Stap 3: Waar wilt u het hebben

U kiest samen met uw klant waar de data wordt opgeslagen. Dat kan bijvoorbeeld op bestaande lokale opslagmedia.

Hoe werkt het voor u als MSP?

Stap 4: Centraal management

Zodra de back-up is voltooid, worden de resultaten geüpload naar het Managed Backup Console (MBC). MBC houdt records bij van alle historische back-up resultaten.

Stap 5: Automatische rapportage

De MBC stuurt u automatisch een dagelijks overzicht per e-mail. U kunt ook inloggen om geavanceerde rapporten en trends te bekijken.

Stap 6: Eenvoudige administratie

Licentieverlening en facturering zijn gebruikersvriendelijk en intuïtief, op basis van het totale aantal geback-upte gebruikersaccounts. Royale gratis instapperiode van maximaal twee maanden voor elke klant.

Neem contact met ons op

Mail ons, bel ons, of laat ons u bellen voor al uw vragen over de mogelijkheden die voor u open liggen met BackupAssist365. Wij verzorgen graag een demo, evaluaties, overleg en advies over de beste back-up strategieën.

Mail ons op sales@backupassist365.nl,
Bel ons op 085 489 49 04 (vraag naar Gerard of Sjoerd)
Neem contact op via ons contactformulier.

Systeemeisen van BackupAssist365

  • Besturingssysteem: Windows 7, Server 2012 of later
  • Processor: Core i5 of beter
  • Geheugen: 4GB RAM

Voor Back-up van:

  • Mail: Office 365, Rackspace, Exchange, Gmail, Outlook of IMAP
  • Bestanden: Google Drive, Dropbox, OneDrive, SFTP of WebDAV
Sluit Menu